Despre eveniment

Home / Despre eveniment

Organizat pentru prima data in anul 2002 si ajuns astazi la a X-a editie, INFRATRANS® reprezinta una din expozitiile feroviare de renume din Europa de Est, cu o reputatie bine stabilita de a atrage factori de decizie si manageri de nivel inalt. In cadrul evenimentului companiile din tara si din strainatate isi vor putea face cunoscute portofoliul de produse, servicii si tehnologii, actiunile intreprinse in domeniu, vor putea realiza noi conexiuni de afaceri si sa isi extinda reteaua de client si parteneri.

INFRATRANS® se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii in perioada 4 – 5 iunie, in statia CFR Bucuresti Nord, si este organizat de AIFR si Club Feroviar  cu sprijinul: CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, AFER, CENAFER, AIF, Metrorex, STB SA si AGIR.

INFRATRANS® este un eveniment business-to-business structurat in jurul expoziției dedicate transportului feroviar, administratorilor de cale ferată, furnizorilor de echipamente şi componente, operatorilor de transport feroviar public.

Acest eveniment permite schimbul de informatii intre reprezentantii companiilor expozante si autoritățile feroviare regionale şi nationale, specialisti, cadre universitare si studenti. Sunt asteptati sa participe reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor, autoritatilor si operatorilor feroviari din Romania, operatorii privaţi de transport feroviar, reprezentanţi ai institutiilor feroviare internationale.

Programul de vizitare:

  • Ziua 1:  11 – 17
  • Ziua 2: 10 – 17