Bursa locurilor de munca

Home / Bursa locurilor de munca

Anul acesta, pentru prima dată, în data de 24 mai se va desfașura Bursa Locurilor de Muncă dedicată sistemului feroviar, in Salonul Regal al Garii de nord.

Prin organizarea Bursei Locurilor de Muncă se urmărește atragerea resursei umane către sectorul de transport feroviar, cu toate elementele sale importante: infrastructură, mentenanță, transport de marfă și călători, material rulant, instalații și electrificare.

Cei interesati de o cariera in domeniul feroviar vor avea posibilitatea de a cunoaste direct oferta de locuri de munca, de a fi recrutati si selectati personal in vederea ocuparii posturilor vacante din cadrul companiilor participante la eveniment.

Bursa Locurilor de Muncă in domeniul Feroviar se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Se urmăreşte astfel creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Companii prezente la Bursa locurilor de munca – Targ de joburi si cariera, dedicată sistemului feroviar:

​​