Cariera Feroviara in Romania - Targ de joburi si cariera
- EDITIA 2 -

Anul acesta, în data de 5 iunie, se va desfășura cea de-a doua ediție a Targului de joburi si cariera – Carieră Feroviară în România, în Salonul Regal al Garii de Nord.

Se urmăreşte atragerea resursei umane către sectorul de transport feroviar, cu toate elementele sale importante: infrastructură, mentenanţă, transport de marfă şi călători, material rulant, instalaţii şi electrificare.

 

 

  • PARTENERIAT
  • VIZITATOR
Special pentru companiile interesate doar de participarea la Targul de Job-uri si Cariera - Carieră Feroviara in Romania, din cea de-a doua zi a evenimentului, am conceput un pachet special:

PLAN - PRICE

Description

text

text

PACHET  ANGAJATOR

Dotări incluse în pachet:


o masă și 3 scaune

călăreț cu numele companiei

posibilitatea de a expune un roll-up propriu în spatele mesei

Vizualizati schita targului


Interesat de a iti ocupa posturile vacante din cadrul companiei tale? Rezerva-ti un loc in cadrul targului completand formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru detalii.

Cei interesaţi de o carieră în domeniul feroviar vor avea posibilitatea de a cunoaşte direct oferta de locuri de muncă, de a fi recrutaţi şi selectaţi personal în vederea ocupării posturilor vacante din cadrul companiilor participante la eveniment.

Toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional sunt aşteptate să viziteze târgul, în data de 5 iunie între orele 11 - 16.


 

Vrei sa participi si sa cunosti oferta de locuri de munca?

Inregistreaza-te ca vizitator al targului

 

 Pentru a fi la curent cu ofertele de muncă din domeniul feroviar și adiacent, vizitați
www.cfir.ro

Companii prezente la Carieră Feroviară în România - Targ de joburi si cariera:


Interesat de a iti ocupa posturile vacante din cadrul companiei tale?

Rezerva-ti un loc in cadrul targului completand formularul de mai jos si va vom contacta in cel mai scurt timp pentru detalii.