GFR face angajari. Vino pe 5 iunie la INFRATRANS® sa alegi din oferta de joburi

Home / Stiri / GFR face angajari. Vino pe 5 iunie la INFRATRANS® sa alegi din oferta de joburi

Grup Feroviar Roman si-a anuntat participarea la Targul de joburi si cariera, organizat, in cadrul evenimentului INFRATRANS®, de catre Cariera Feroviara in Romania.

Targul de joburi si cariera va avea loc in Salonul Regal din Gara de Nord, in data de 5 iunie, in intervalul orar 11:00-16:00.

GFR angajeaza tineri absolventi/masteranzi ai Facultatii de Transporturi – specializare Ingineria Transporturilor, a Traficului si Logistica -TTL si Material Rulant de Cale Ferata – MRCF, motivati sa lucreze in domeniul transporturilor feroviare, pentru ocuparea posturilor vacante de INGINER.  

Posturi disponibile:

INGINER – TTL – 15 posturi

INGINER – MRCF – 10 posturi

Locatii: Bucuresti (zona Pipera), Ploiesti (jud.Prahova)

Pentru programare la un interviu, candidatii interesati sunt rugati sa transmita CV-ul la adresa: recrutare@gfr.ro si/sau resurse_umane@gfr.ro (cu mentiunea “Angajare – INGINER_GFR”).

Detalii si informatii suplimentare – telefon 0372 336 142 (Resurse Umane).

GRUP FEROVIAR ROMAN doreste sa-si intregeasca echipa si angajeza personal calificat in toate punctele de lucru pe urmatoarele posturi:

MECANIC LOCOMOTIVA

SEF TREN

SEF MANEVRA

MANEVRANT VAGOANE

CV urile se pot trimite pe adresa de e-mail resurse_umane@gfr.ro/ recrutare@gfr.ro.  Detalii si informatii suplimentare – telefon 0372 336 142

 

Nu uitati sa rezervati biletul de intrare!

Evenimentul INFRATRANS® 2019 va avea loc in statia CFR Bucuresti Nord, in zilele de 4-5 iunie, fiind structurat in trei parti, respectiv Expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera (doar pe data de 5 iunie) si Expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, AIF, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

La Targul de Joburi si Cariera, pentru recrutare de personal, si-au anuntat prezenta, pana acum, CENAFER, CFR Calatori, CFR Marfa, DB Engineering & Consulting, GFR, IMSAT, ISAF, Informatica Feroviara, STB SA si voestalpine VAE APCAROM.

In cadrul expozitiei de standuri, si-au anuntat prezenta pana in acest moment urmatoarele companii: Alarko, Alstom, Arcada Company, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL, Ganzair, Grampet Group, Hiarom, Imsat, Nutechnologies, Romania Euroest, Siemens, STRAIL, voestalpine VAE APCAROM, AIFR, AFER, CENAFER, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Electrificare CFR, Informatica Feroviara, Telecomunicatii CFR, METROREX si STB SA.

Urmariti pe site-ul www.infratrans.ro ce firme vor fi prezente la Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania, iar pe site-ul www.cfir.ro puteti vedea oferta de locuri de munca disponibila in acest moment in domeniul feroviar si sa aplicati la ce post doriti.

De asemenea, accesati  www.infratrans.ro pentru a va inscrie ca participant sau expozant in cadrul INFRATRANS® 2019.

Pentru a participa, ca vizitator, accesati urmatorul link