CFR Marfa face angajari @ INFRATRANS® 2019. Rezervati bilet, gratuit, pentru a participa la Targul de Joburi si Cariera

Home / Stiri / CFR Marfa face angajari @ INFRATRANS® 2019. Rezervati bilet, gratuit, pentru a participa la Targul de Joburi si Cariera

Operatorul national de transport feroviar de marfa si-a anuntat participarea la Targul de joburi si cariera, organizat, in cadrul evenimentului INFRATRANS®, de catre Cariera Feroviara in Romania.

Targul de joburi si cariera va avea loc in Salonul Regal din Gara de Nord, in data de 5 iunie, in intervalul orar 11:00-16:00.

Posturile pentru care CFR Marfa face angajari:

Mecanic locomotiva- automotor

Mecanic ajutor

Manevrant de vagoane 

Sef de manevră

Şef de tren 

 

Evenimentul INFRATRANS® 2019 va avea loc in statia CFR Bucuresti Nord, in zilele de 4-5 iunie, fiind structurat in trei parti, respectiv Expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera (doar pe data de 5 iunie) si Expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, AIF, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

La Targul de Joburi si Cariera, pentru recrutare de personal, si-au anuntat prezenta, pana acum, CENAFER, CFR Calatori, CFR Marfa, DB Engineering & Consulting, GFR, IMSAT, ISAF, Informatica Feroviara, STB SA si voestalpine VAE APCAROM.

In cadrul expozitiei de standuri, si-au anuntat prezenta pana in acest moment urmatoarele companii: Alarko, Alstom, Arcada Company, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL, Ganzair, Grampet Group, Hiarom, Imsat, Nutechnologies, Romania Euroest, Siemens, STRAIL, voestalpine VAE APCAROM, AIFR, AFER, CENAFER, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Electrificare CFR, Informatica Feroviara, Telecomunicatii CFR, METROREX si STB SA.

Urmariti pe site-ul www.infratrans.ro  ce firme vor fi prezente la Targul de Joburi si Cariere – Cariera Feroviara in Romania, iar pe site-ul www.cfir.ro  puteti vedea oferta de locuri de munca disponibila in acest moment in domeniul feroviar si sa aplicati la ce post doriti.

De asemenea, accesati  www.infratrans.ro pentru a va inscrie ca participant sau expozant in cadrul INFRATRANS® 2019.

 

Pentru a participa, ca vizitator, accesati urmatorul link