Pe 4 iunie se deschid portile evenimentului InfraTRANS 2019

Home / Stiri / Pe 4 iunie se deschid portile evenimentului InfraTRANS 2019

Evenimentul INFRATRANS® 2019 va incepe in data de 4 iunie, in statia CFR Bucuresti Nord. Evenimentul organizat de AIFR si Club Feroviar se desfasoara sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor si cu sprijinul CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, STB, AFER si CENAFER.

Evenimentul va avea loc in zilele de 4-5 iunie si este structurat in trei parti, respectiv expozitia de standuri, Targul de Joburi si Cariera si  expozitia de material rulant, pe liniile 12 si 13.

In cadrul expozitiei de standuri, si-au anuntat prezente pana in acest moment urmatoarele companii: Alstom, Astra Vagoane Calatori, Ateliere Grivita, CONTRAIL,  Grampet Group, voestalpine VAE APCAROM, AIFR, Club Feroviar, CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Informatica Feroviara, Electrificare CFR, Telecomunicatii CFR, AFER, CENAFER, METROREX, STB.

Targul de joburi si cariera – Cariera Feroviara in Romania va avea loc in Salonul Regal, in data de 5 iunie, in intervalul orar 11:00-16:00.

INFRATRANS® este un eveniment business-to-business structurat in jurul expoziției dedicate transportului feroviar, administratorilor de cale ferată, furnizorilor de echipamente şi componente, operatorilor de transport feroviar public.